مشاوره در انجام پایان نامه پروژه و مقاله

پایان نامه و مقاله را خودتان بنویسید و باسواد فارق التحصیل شوید!!!! مشاوره در انجام پایان نامه پروژه و مقاله

مشاوره در انجام پایان نامه پروژه و مقاله

پایان نامه و مقاله را خودتان بنویسید و باسواد فارق التحصیل شوید!!!! مشاوره در انجام پایان نامه پروژه و مقاله

انجام پروژه کتیا

1پروژه کاتیا

انجام پروژه کاتیا، نرم افزار کتیا، پروژه کتیا، نرم افزار کاتیا، اموزش نرم افزار

09033025779

انجام پروژه کتیا در محیط های زیر:
* محیط طراحی دوبعدی (sketcher)
*  محیط طراحی سه‌بعدی (part design)
* محیط طراحی مونتاژ (assembly design)
* محیط نقشه‌کشی (drafting)
*  محیط طراحی سطوح (wire frame & surface)
* محیط ساخت کاتالوگ استاندار مواد (material library)

سفارش پروژه کتیا انجام پروژه کتیا انجام پروژه های دانشجویی کتیا انجام پروژه catia
طراحی و مدل سازی سطوح و قطعات پیچیده در کتیا

طراحی مدل های آماده grabcad

طراحی پروسه ماشینکاری و تولید و استخراج G-code برای دستگاه‌های تراشکاری cnc جهت ساخت قطعه
رقبای اصلی نرم‌افزار کتیا در بازار کرئو و ان ایکس زیمنس می‌باشد.

تاریخچه
نخستین نسخه این نرم‌افزار در سال ۱۹۸۱ به بازار عرضه شد و بسیاری از شرکت‌های بزرگ جهان مانند بوئینگ،[۳] ایرباس،[۴]آئودی[۵] و… از استفاده‌کنندگان این نرم‌افزار به شمار می‌روند.

درباره نرم‌افزار

تصویری از فضای کاری در نرم‌افزار

می‌توان قوی ترین نرم‌افزار در زمینه CAD و CAM دانست و در زمینه CAE این نرم‌افزار با نرم‌افزار مکمل خود نرم‌افزار آباکوس کامل می‌گردد. به نحوی حل پیچیده ترین پروژه‌های آنالیزی جهان نیز در این نرم‌افزار انجام پذیر می‌باشد.البته در سال های 20133 به بعد شرکت داسالت سیستم نسخه جدید در قالب شبکه این نرم افزار را با نام 3DEXPERIENCE در آپدیت کتیا ورژن ۶ روانه بازار کرده است که از قابلیت های شگرفی علی الخصوص توانایی کار در شبکه این نرم افزار می توان نام برد.

توانایی‌های دیگر نرم‌افزار
از توانایی‌های جالب دیگر آن در قسمت قطعات مکانیکی، با تولید G-code می‌توان به دستگاه‌های تراشکاری cnc متصل تا قطعه ساخته شود. مدل سازی قطعات ساده تا پیچیده از ماوس گرفته تا بدنه خودرو و هواپیما و همچنین شرکت‌های هواپیماسازی همچون بوئینگ و شرکت‌های خودروسازی همچون فورد و نیسان نیز از نرم‌افزار به طور گسترده‌ای استفاده می‌کنند.

۱. محیط‌های مدل سازی (Solid Model):این قسمت که در زیر مجموعه ماژول Mechanical Design قرار دارد برای مدل کردن قطعات توپر (Solid) و مجموعه مونتاژی و طراحی قالب و طراحی مدل‌های ورق کاری (Sheetmetal)، نقشه کشی صنعتی، تلورانس گذاری و… استفاده می‌شود.

۲. مدل سازی سطوح: این قسمت علاوه بر ساخت سطوح پیچیده قابلیت انجام مدل‌سازی روی ابر نقاط و فایل‌های حاصل از اسکن سه بعدی را نیز دارا است.

۳. محیط ماشین‌کاری: پس از ساخت مدل به کمک قابلیت‌های محیط ماشین‌کاری به راحتی می‌توان عملیات ماشین‌کاری مورد نیاز برای تهیه قطعه مدل شده از روی قطعه خام را تعریف کرده و هر مرحله از ماشین‌کاری را به صورت متحرک (انیمیشن) مشاهده کنید.

۴. محیط تحلیل المان محدود: به کمک قابلیت‌های این محیط می‌توانید قطعات و مدل‌های مونتاژی ساخته شده در این نرم‌افزار را تحلیل کرده و مواردی مانند تغییر شکل، توزیع تنش و… را در آن‌ها بدست آورد.

۵. طراحی و تحلیل مکانیزم‌ها: به کمک این قابلیت از نرم‌افزار Catia می‌توانید پس از تعریف اتصالات بین اجزای مختلف مکانیزم، حرکت مکانیزم را مشاهده کرده و آن‌را تحلیل کنید. البته اینها برخی از قابلیت‌های نرم‌افزار می‌شود و قابلیت‌های ان بالتر از این می‌باشد.

یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های این نرم‌افزار این است که به کاربر اجازه می‌دهد به راحتی که از یک محیط کاری به محیط کاری دیگر منتقل گردد. به عنوان مثال شما پس از این که در محیط Digitized Shape Editor از یک ابر نقاط اسکن تهیه کردید به راحتی می‌توان در محیط Generative Shape Design و یا Free Style از آن Surface تهیه کنید.

همان‌طور که اطلاع دارید برای اینکه بتوانید مدل خود را از یک محیط به محیط دیگر ببرید ابتدا نیاز است که مدل خود را به صورتی ذخیره و یا Import کنید که نرم‌افزار دیگر قابلیت خواندن این اطلاعات را داشته باشند و احتمالاً در این انتقال مدل شما ممکن است data lost (از دست دادن اطلاعات) داشته باشد.


قطعه طراحی شده توسط نرم‌افزار

در نسخه 3DEXPERIENCE ما شاهد انقلاب شگرفی در ساختار نرم افزار کتیا ۶ هستیم و آن هم قابلیت مهم کار در شبکه که به کاربران و مدیران این امکان را می دهد که براحتی با تعریف کلاینت های مختلف در نرم افزار با ویژگی در هر زمان و در هر مکان براحتی پروژه های بزرگ را تعریف و همزمان با پیشرفت کار بخش های مختلف که با کلاینت ها و لایسنس های مختلف تعریف شده است بتوان اقدام به تعریف و اجرای چنین حجم اطلاعاتی را نمود.

محیط‌های کاری نرم‌افزار
۱-محیط‌های مدل سازی: این قسمت که در زیر مجموعه ماژول Mechanical Design قرار دارد برای مدل کردن قطعات توپر (Solid) و مجموعه مونتاژی و طراحی قالب و طراحی مدل‌های ورقکاری (Sheetmetal)، نقشه کشی صنعتی، تلرانس گذاری و … استفاده می‌شود.

۲-مدل سازی سطوح: این قسمت علاوه بر ساخت سطوح پیچیده قابلیت انجام مدلسازی روی ابر نقاط و فایلهای حاصل از اسکن سه بعدی را نیز دارا است.

۳-محیط ماشینکاری: پس از ساخت مدل به کمک قابلیتهای محیط ماشینکاری براحتی می‌توان عملیات ماشینکاری مورد نیاز برای تهیه قطعه مدل شده از روی قطعه خام را تعریف کرده و هر مرحله از ماشینکاری را بصورت متحرک (انیمیشن) مشاهده کنید.

۴-محیط تحلیل المان محدود: به کمک قابلیتهای این محیط می‌توانید قطعات و مدلهای مونتاژی ساخته شده در این نرم‌افزار را تحلیل کرده و مواردی مانند تغییرشکل، توزیع تنش و … را در آنها بدست آورد.

۵-طراحی و تحلیل مکانیزمها: به کمک این قابلیت از نرم‌افزار Catia می‌توانید پس از تعریف اتصالات بین اجزای مختلف مکانیزم حرکت مکانیزم را مشاهده کرده و آنرا تحلیل کنید. منبع: ویکی پدیا








طراحی و تحلیل مکانیزم‌ها،سیستم ها و تجهیزات هیدرولیکی، پنوماتیکی، الکتریکی و…

طراحی قالب و مدل‌های ورق کاری در catia

شبیه‌سازی توسط نرم افزار

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.